14 Ekim 2010 Perşembe


Geçenlerde ankamalla gittiğimde orada lgnin 3d led tv standını gördüm, bir kaç tane tanıtımcı bayanı standlara koymuşlar ve shrek ve toystory oynuyordu. hemen 3 boyutlu gözlükleri alıp bir deneme yapdım ve sonuç gerçekdende harika. sinemalarda verdikleri özel 3boyutlu gözlükler eşliğinde görüntüleri tam manasıyla 3 boyutlu izleyebiliyorsunuz. söylediklerine göre film özelliğinde 3d olmayan durumlarda da tv özelliği olarak bir tuşla haberleri bile 3 boyutlu izleyebiliyormuşuz her ne kadar bunu test etme şansımız olmasada eğer doğru ise bence süper. Ancak fiyatlar 4500-7000 tl arasında. bu fiyatların bizim alabileceğimiz rakamlara inmesi için sanıyorum bir kaç sene geçmesi gerek :)
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 0 (from 0 votes)
www.bilbakalimkacled.com sitesine girip eğlenceli bir oyun oynuyorsunuz sonrasında bir adet led tv kazanma şansı kazanıyorsunuz. Dijital fotoğraf mak. sörf tahtası tenis raketi ve zeka küpü ağaç gibi tahta gibi objelerin kaç led tv kalınlığında olduğunu tahminediyorsunuz ve en hızlı tahmin yapanlar yüksek puan alıyorlar. sitedeki linkleri kullanarak arkadaşlarını davet edenler ekstra puan kazanıyorlar. 25 nisana kadar sürecek yarışmada en çok puan alan oyuncu vestel led tvnin sahibi olacak.
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 0 (from 0 votes)

Arama Terimleri:

Son zamanlarda 3D ye olan ilgi hergeçen gün artmakda ve her geçen gün yeni bir teknoloji doğmakta. Newsight  firması bu nedenle her eve 3d tv sloganıyla birlikte 3d gözlüğüde rafa kaldıran bir tv yapmayı sonunda başardı.

Japonyada faaliyet göstern Newsight firması 70″ boyutunda 3d gözlüklere gerek olmadan 3d izlenebilen HDTV leri yapdı. Bu televizyonlarda “Parallax Barrier” adlı bir teknoloji kullanılıyor.

Bu teknoloji lcd ekranın önüne bir ekran daha koyarak 3d hissini yaşatıyor. aslında gözlük kadar 3d hissi vermeyeceği kesin ama yinede umut vaadeden bir gelişme.

Parallax Barrier ile LCd panelin önüne yerleştirilen 2. panel sayesinde 3 boyutlu görüntü vederinlik hissi sağlanmış oluyor. Normalde sağ ve sol göz için tek görüntü olurken bu teknoloji ile sağ ve sol göz için farklı görüntüler oluşturuluyor ve beynin objeyi 3d algılaması sağlanıyor. Bu durumda ekranın tam karşısında olan tam 3d görebilir :)
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 9.2/10 (6 votes cast)
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 0 (from 0 votes)

Arama Terimleri:

Vestelden yapılan açıklamada “Dünya kupasını kazanan takımı temsil eden LED televizyonu alan tüketicilere Televizyon bedeli kadar hediye çeki vereceğiz” dedi.
Müşterilerinin doğru takımı tahmin etmeleri halinde aldıkları ürünü bedavaya getirebileceklerini belirttiler. Dünya kupası 13 hazirana kadar devam edecek farklı modellerdeki vestel LED televizyonların renkleri dünya kupasına katılaacak 13 ülkeyi temsil ediyor. örneğin ”42 inç Süperslim” ve ”40 inç Led TV” modellerinin Brezilya’yı, ”46 ve 52 inç LCD TV”lerin İspanya’yı temsil ediyor.
Türkiyenin LED televizyon konusunda satış liderinin vestel olduğunu belirtn yetkililer 2010 yılında satışlarını %163 arttırdıklarını belirttiler.
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 0 (from 0 votes)

Arama Terimleri:

Sony Bravia NX800 3D Led Tv
Full HD 1080p Resolution
Sony Bravia NX800 HDTV Full HD 1080p çözünürlüğü destekliyor, Blu-ray Disc™ Player yada PlayStation®3 oyun konsolu gibi cihazlarda mükemmel sonuç veriyor. (16:9 wide screen panel (1920 x 1080))
Built-In Wi-Fi®
Entegre wi-fi özelliği ile kablosuz aygıtlarınızı kablosuz olarak Sony Bravia NX800 HDTV’ ye bağlayabilirsiniz.
BRAVIA Engine™ 3
Şimdiye kadar çıkmış en iyi Sony görüntü işlemcisi kullanılıyor.
Energy Saving Switch
Enerji tasarrufu switchi
Motionflow™ 240Hz Technology
Motionflow™ 240Hz teknolojisi ile mükemmel bir deneyim yaşatan Sony Bravia NX800 HDTV saniyede 60 frame ile üstün bir performans sergiliyor.
BRAVIA® Internet Widgets
Sony Bravia NX800 HDTV’ nin sahip olduğu widgetlet ile bir çok lokal haberi, hava durumunu twitter güncellemelerini televizyonunuzun bir köşesinden takip edebileceksiniz.USB Input
Fotoğraflarını yada müziklerini büyük ekran Tv’ den paylaş. Sony Bravia NX800 HDTV’ nin sahip olduğu USB girişi ile ister müzik dinle ister resimlerini oynat.
Edge LED backlight
Edge LED backlight teknolojisi daha net görüntü almamızı sağlıyor.
BRAVIA® Internet Video
Sony Bravia NX800 HDTV ile Netflix®, YouTube™, Slacker® gibi video kanallarını internet üzerinden izleyebilirsiniz.
LightSensor™ Technology
Bu sensör ile ortam ışığına göre ekran parlaklığı otomatik ayarlanıyor.
Sony Bravia NX800 HDTV’ nin sahip olduğu widgetlet ile bir çok lokal haberi, hava durumunu twitter güncellemelerini televizyonunuzun bir köşesinden takip edebileceksiniz.Fotoğraflarını yada müziklerini büyük ekran Tv’ den paylaş. Sony Bravia NX800 HDTV’ nin sahip olduğu USB girişi ile ister müzik dinle ister resimlerini oynat.Edge LED backlight teknolojisi daha net görüntü almamızı sağlıyor.Sony Bravia NX800 HDTV ile Netflix®, YouTube™, Slacker® gibi video kanallarını internet üzerinden izleyebilirsiniz.Bu sensör ile ortam ışığına göre ekran parlaklığı otomatik ayarlanıyor.
Sony Bravia NX800 3D Led Tv Yorumu
Oldukça güzel bir televizyon bence az elektrik harcamasıda cabası hemde 3d teknolojisini barındırıyor bünyesinde günümüzde tüm televizyonlarda bu özellik zaten olacak.

VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 6.0/10 (6 votes cast)
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: +1 (from 1 vote)

Arama Terimleri:

Lg den sonra sony de 3d tv atağına geçdi ve full hd 3d led tv üretimini dünya kupasından önce  çıkaracağını duyurdu.

Sony, 3D’ye ilişkin yeni teknoloji ve ürünleri hakkında bugün yapmış olduğu duyuru ile yarattığı eşsiz “3D Dünyası”nda, tüketici elektroniği, film yapımı ve oyunlardaki uzmanlığını bir kez daha kanıtlıyor. Buna göre Sony 3D TV’ler ve Blu-ray oynatıcılar, FIFA Dünya Kupası™ 2010 heyecanının başlayacağı Haziran ayında mağazalarda olacak. Sony, dünya kupası kapsamında da bir ilke daha imza atacak ve 2010 FIFA World Cup South Africa™ resmi 3D filmini çekecek. Ayrıca şirket, tüketicilerin, ilk 3 boyutlu televizyon deneyimini Sony ile yaşamaları için tercih sebepleri olacak yeni ürün serileri, hizmet ve ücretsiz içeriklerini de duyurdu.
BRAVIA® HX800’den sonra en yeni Sony 3D TV’ler de yolda
Sony, 3D deneyimini evinde yaşayabilmeyi heyecanla bekleyen tüm tüketicileri için HX800 serisi 3D televizyonunu tanıttı. 3 boyutlu sinema deneyimini mümkün kılacak olan HX800, eşsiz Monolithic Design konseptindeki tasarımı ve teknolojisi ile de çok ayrıcalıklı. HX800’ün tanıtımını takiben önümüzdeki haftalarda yeni Sony 3D TV modelleri de lanse edilecek.
Sony’nin en yeni 3D teknolojisi, doğal olarak tüm yeni çıkacak BRAVIA 3D TV’lerde de olacak. Sony’nin, izleyicilerin 3D deneyimini, Full HD 1080p çözünürlük kalitesinde yaşamalarına olanak tanıyan en son 200Hz Motionflow teknolojisine, 3’ü de Sony’ye ait olan ‘High Speed Precision’, ‘LED Boost’ ve ‘Simulated 3D’ teknolojileri de dahil edilerek, 3D görüntü kalitesi daha da artırılıp, geliştirilmiş. Bu sayede Sony, 3D görüntünün çok daha net, parlak ve gerçek bir deneyim olmasını sağlıyor.
3D stereoskopik PS3™ oyunları, Sony 3D TV’lerin hediyesi
Sony 3D TV’lerin pazara sunulmasıyla birlikte, PlayStation 3 kullanıcıları için 3D stereoskopik oyunlar en önemli gündem maddelerinden biri haline geliyor. HX800’ün tanıtılmasıyla eş zamanlı olarak, Sony Computer Entertainment Europe, PlayStation Ağı üzerinden kullanılabilecek olan 4 adet 3D stereoskopik PS3 oyunu yayınlayacak ve bu oyun koleksiyonu BRAVIA 3D TV satın alanlara hediye olarak verilecek.
Heyecan dolu Wipeout ®HD ve Motorstorm Pacific Rift oyunları ile PAIN ve Super Stardust™ HD eğlence oyunları Türkiye’de PlayStation Network Store açıldıktan sonra indirilebilir duruma gelecek.
Özel Sony 3D ürünleri ile özel 3D Blu-ray filmleri
Ayrıca Sony, gişe rekortmeni Cloudy with a Chance of Meatballs (Köfte Yağmuru) ve Deep Sea (Derin Deniz) filmlerini, belirli 3D ürünleri ile birlikte paketlenmiş olarak, 3D Blu-ray diskte sunacak.
3D gözlükler ve verici aksesuarları
Sony’nin Full HD 3D görüntü kalitesini en mükemmel şekilde sağlamak için active shutter teknolojisini kullanan, esnek ve ayarlanabilir yan sapları ve her yüze uyum sağlayabilecek burun koruyuculara sahip 3D gözlükleri, hem konforlu hem de dayanıklı. Aynı zamanda, yaklaşık 100 saate kadar pil ömrü bulunan ve ebat olarak daha küçük olan pembe ve mavi gözlükler, daha küçük yüzlü insanlar ve özellikle çocuklar için oldukça ideal. Otomatik kapama fonksiyonuna da sahip olan Sony 3D gözlükler, 3 boyutlu aksiyonu daha uzun yaşamaya olanak tanıyor.
Bazı Sony 3D TV’ler, kısa bir süre için 3D gözlük ve dahili verici ile birlikte sunulacak. HX800 3D modeli de, 2 set gözlük ve 3D vericinin dahil olduğu özel bir 3D aksesuar paketi ile görücüye çıkacak.
3D Blu-ray oynatıcılar ve Ev Sinema Sistemleri 3D ev eğlencesini tamamlıyor
Sony, yeni 3D TV modellerini tamamlamak üzere oldukça iddialı ve kapsamlı 3D Blu-ray oynatıcılar ve ev sinema sistemleri tasarladı.
Oldukça uygun fiyatlı S470 “3D ready” Blu-ray oynatıcılar da bu ay itibariyle satışa sunulacak. Haziran ayının başında satışa çıkacak yeni Sony 3D TV’ler ile birlikte, bir 3D firmware güncellemesi de çıkarılacak. Mayıs ayı ortasında çıkacak S570 modeli ise 3D playback özellikli ilk model olacak.
BDV-E370’in öncülük ettiği bu yılki Sony Blu-ray Ev Sinema Sistemleri ürün yelpazesi “3D Ready” özelliğine sahip.
Sony, futbol heyecanına 3. bir boyut katıyor
Sony’nin yarattığı 3D dünyasından bir haber de dünyada milyonların nefeslerini tutarak beklediği FIFA Dünya Kupası™ ile ilgili. Sony ve FIFA’nın işbirliği ile tarihte bir ilke imza atılacak ve kupa kapsamında, toplamda 25 maç 3D olarak çekilecek. Aynı zamanda, dünya genelinde kamuya açık belli alanlarda 3D canlı yayınlar yapılacak, her maç için özel 3D tanıtım filmleri hazırlanacak ve bu filmler, Avrupa genelinde yaklaşık 1.300 mağazada Sony 3D TV’lerde izlenebilecek. Ayrıca, Sony Pictures Home Entertainment da Sony tarafından çekilecek 2010 FIFA World Cup South Africa™ resmi 3D filmini, 2010 yılı içinde, Blu-ray Disc formatında dağıtma planları olduğunu açıkladı.
Sony 3D dünyası, Mars Sinemaları’nda 3 boyutlu sinema keyfi sunuyor
Sony ve Türkiye’de eğlence sektörünün lider şirketi Mars Entertainment Group, 3D film gösterimleri için bir işbirliği yaptığını duyurmuştu. Bu sayede sinemaseverler, Sony’nin katkılarıyla ve Real D 3D farkıyla Cinebonus Sinemaları’nda, 3D film keyfi yaşıyor. Ayrıca, Türkiye’ye gelen ilk Sony 3D LCD TV’ler her hafta farklı Mars Sinemalar’ında teknolojiseverler ile buluşuyor.
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 8.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 0 (from 0 votes)

Arama Terimleri:

BEKO LED Televizyon
BEKO LED Televizyon
Beko Led Tv Amerika’da Chicago Atheaeumun düzenlediği En iyi Tasarım Yarışması ödülü olan “Good Design”‘ın sahibi oldu. Bu sene ise modern tekonoloji dünyasının en önemli ödüllerinden birisi sayılan “Red Dot – Honourable Mention” ödülünü almaya hak kazandı. Beko’nun 1,6 cm kalınlığında ki LED tv si yüksek teknolojiyi ve görsel güzelliği buluşturarak televizyon izlemenin keyfini bir kat daha arttırıyor. Oldukça ince olan tabanla ekran arasındaki ara bağlantı bölmesi sayesinde sanki perdeden izliyormuşsunuz hissine kapılabilirsiniz. Normal standartlarda LED teknolojisini sağladığı az elektrik harcama olayı yine bu beko tv lerde mevcut LCD televizyonlara göre %40 daha az elektrik harcamasıyla devir tasarruf devri hadi kullanalım diyenlere kaçınılmaz fırsat =)
,
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 0 (from 0 votes)

Arama Terimleri:

Bu inanılmaz habere inanmak hala zor geliyor bana türkiyede neredeyse dünya ile aynı zamanlarda çıkan 3d led tv stoklara girdi. lg sonunda bunu da yaptı. yanında birde 3d gözlük hediye =)

Lg 3d led tv televizyon
2010 CES yani Tüketici Elektroniği Fuarından ödül alan ve bence gerçekdende bu ödülü  hakeden lg 3d led televizyon. “En İyi Yenilikçilik Ödülü”nü (Best of Innovations)  kazanan yegane 400 hz refresh rate full hd led slim 3d televizyon olma özelliğinde. Lg’nin özel olarak geliştirdiği IOP teknolojisi ile yapılan ve ekranın tamamına  nufüz eden LED aydınlatma teknolojilerinin kullanıldığı LG Full LED Slim 3D Televizyon 400 hz refresh rate ile led tv dünyasında ki en akıcı 3d görüntü performansını kullanıcılarına sunuyor. Sadece hız değil aynı zamanda da netlik farkı yaratan Trumotion 400Hz teknolojisiyle birlikde 10,000,000:1 gibi akıllara zarar bir dinamik kontrast oranı ile de izleyenleri büyülüyor, inanın bana bu tv bir hayal tv.
3 boyutlu görüntü teknolojisine sahip Infinia serisinin ilk modeli sadece 22,3mm olan kalınlığı ve 8,5.. lik neredeyse yok sayılabilecek çerçevesi ile mükemmel 3d görüntülere olanak tanıyor.
LG Full LED Slim 3D TV çoklu resim formatını da destekleyerek müşterilerine 3 boyutlu gerçek görüntüler oluşturmaları konusunda yardımcı oluyor. İnsanlar bu sayede kendi 3d kameralarıyla çektikleri video ve resimleri 3 boyutlu olarak pcye ihtiyaç duymadan 3d led tv den izleyebiliyorlar. 3d gözlüğün bir özelliğide usb üzerinden şarj edilebilmesi ve 40 saate yakın bir kullanım zamanının olması. tabiyki televizyon üzerinde bir usb portunun olduğunu söylemeye gerek kalmıyor. fiyatının kdv dahil 7-12 bin tl olması planlanıyor.
.
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 6.3/10 (9 votes cast)
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: +1 (from 3 votes)

Arama Terimleri:

Led televizyonlar oldukça ince oldukları için onlara eski kaba lcd tv askı aparatları kullanmak çokda mantıklı değil bunu düşünen uyanık üreticiler hemen led tv lere özel askı aparatları geliştirmişler.
Ekia A-305 Led Tv Askı Aparatı Fiyatı: 135 tl civarında:
led tv askı aparatı
led televizyon askı aparatı
,
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: +1 (from 3 votes)
Philips Led Televizyon
Filmlere Can Verir.
Ambilight ve LED Pro
Sen Ambilight özelliği güç olsun wrapper bırak. Perfect Pixel HD Engine, özellikler sayesinde ve güçlü ses gerçekten sanki geç oturma odasında olduğunu hissedeceksiniz Pro film LED.
Üstün görüntüleme deneyimi
Üstün görüntüleme deneyimi için • Ambilight Spectra 3
Nefes kesici mükemmel görüntüler
Için benzersiz keskinlik ve netlik Perfect Pixel HD Engine •
• 1920 x 1080p Full HD LCD ekran çözünürlüğü
• Mükemmel kontrast ve parlaklık Pro LED
• Perfect Natural Motion için yumuşak Full HD filmler
• 200Hz Clear LCD *, 1ms performans: üstün hareket netliği
• Parlak renkler için Geniş Renk Dizisi LCD ekran
5.000.000:1 dinamik kontrast oranı • Son derece parlak görüntüler
Bağlanmak online dünyaya ve zevk
• Wi-Net TV ile popüler çevrimiçi hizmetler için TV Fi özelliği
• YouTube ve diğer video siteleri web zengin seçenek zevk
Dijital kullanıma hazır
• DVB-T ve CI + * ve DVB aracılığıyla MPEG4 HDTV alım-C *
Ambilight Spectra 3
Ambilight Spectra 3 izleme deneyiminize Yeni Boyutlar ile ekleyin. Bu Patentli Philips teknolojisi ekranın arkasından duvara bir ışık huzmesi yansıtarak Ekranı daha da genişletir. Ambilight TV’nin etrafındaki ışığın rengini ve parlaklığını görüntüye uyacak şekilde otomatik olarak ayarlar ve üstün bir izleme deneyimi sağlar. Ambilight Spectra 3 ile filmler gerçek gibidir!…
Perfect Pixel HD Engine
Keskinlik ve netlik Perfect Pixel HD Engine ve benzersiz olsun. Görüntüdeki her piksel, daha iyi geliştirilen sağlamak için, daha doğal bir görüntü elde etmek için uyum sağlamak. Her şey size, doğal ayrıntı, derinlik, canlı renkler, mükemmel kontrast ve akış benzersiz bir kombinasyonu netlik izlemek Sonuçlar pürüzsüz ve doğal bir hareket. Standart TV ve gürültü tespit ve gürültü azaltma multimedya bütün içerik kaynakları, net ve keskin görüntüler sunar.
Full HD LCD ekran 1920x1080p
Full HD ekran, 1920 x 1080p geniş ekran çözünürlüğüne sahiptir. Bu HD kaynaklarının en yüksek çözünürlük için mümkün olan en iyi görüntü kalitesidir. En yeni Blu-ray ve gelişmiş HD oyun dahil tüm kaynaklardan, 1080p sinyalleri destekleyen konsolları için gelecekteki gelişmelere tamamen uyumludur. Bu kadar yüksek sinyal kalitesi ve çözünürlük mükemmel sinyal işleme destek yükseltildi. Büyük parlaklık ve renk, birlikte, progressive scan özelliği ile titreşim üretir.
Wi-Fi özelliği Net TV
Çevrimiçi hizmetlerin çok sayıda Net TV deneyimi sayesinde. Herhangi bir zamanda, TV filmleri, fotoğraflar, eğlenceli bilgi ve diğer online içerik tadını doğrudan. Wi-TV ya da dahili Fi kablosuz bağlantı ethernet bağlantısı eğer doğrudan ev ağı ve TV izlemek ve navigasyon istediğiniz olanları seçmek için uzaktan kumanda bağlamak istiyorum. Philips menüsü TV ekranına sığacak şekilde size popüler Net TV servisine erişim sağlar. Ayrıca, sertifikalı DLNA PC ağ, TV uzaktan kumanda bilgisayarınıza erişebilir video ya da fotoğraf kullanırken.
LED Pro
Philips LED Pro ödülü-keyfini mükemmel görüntü ve% 50 daha az enerji kullanımı kazanan! 1.000 ‘den fazla eser olarak LED aydınlatmalı ekran. Parlak ışık parlak görüntü alanlarının ve koyu alanların aşağı tamamen getiren enerji tasarrufu üretmek. Perfect Pixel HD Engine, güçlü sonuçlar, mükemmel kontrast, keskinlik ve canlı renkler ve etkileyici ekran. Pro, siyah ve koyu, parlak beyaz LED.
200Hz Clear LCD * (1ms)
Hareket halinde görüntü netliği ve bozulma olmadan keyfini çıkarın. Philips 200Hz Clear LCD, hızlı hareket eden sahneleri getirerek inanılmaz tepki süresi LCD TV’ler bile hareketi içinde 1ms’ye ve Ekranın altındaki araba tutmak alanı gibi sorunun ortadan sağlar. Gelin ve eylem bir parçası olun!
CI + * ve MPEG4 DVB-T / C tuner
Ek ayarlanmamış olan HDTV, üstü kutular, yüksek kaliteli video ve ses mümkün TV izlemesini sağlar. Için MPEG-2 ve MPEG-dahili tuner sayesinde aldığınız, mükemmel kalitede yüksek çözünürlüklü TV programları DVB-Karasal ve DVB kablo sinyal destekler 4 biçimi. Ayrıca, Ortak Arayüz Plus (CI +) you’ll enjoy TV özel bir yüksek tanımlı içeriği doğrudan.
Özellikler
Resim / Ekran
• En-boy oranı: Geniş Ekran
• Parlaklık: 500 cd / m²
• Dinamik ekran kontrastı: 5.000.000:1
• Tepki süresi (tipik): 1 (BEW eşdeğeri) ms
• İzleme açısı: 176 º (Y) / 176 º (D)
• Diagonal ekran boyutu: 40 inç / 102 cm
• Görüntü ekranı tipi: LCD Tam HD W-UXGA Aktif matris
• Panel çözünürlüğü: 1920x1080p
• Görüntü geliştirme: Perfect Pixel HD Engine, Perfect Natural Motion, Mükemmel Kontrast, Mükemmel Renkler, Geniş Renk Dizisi ekran, 3 / 2 – 2 / 2 hareket aşağı çekme 3D tarama filtresi (arama filtresi), Aktif Kontrol + Işık sensörü, Titreşimli Satır Giderme, Progressive Scan, 1080p 24/25/30Hz işleme, 1080p 50/60Hz işleme, 200Hz Clear LCD *, tarayıcı arka aydınlatma, arka plan aydınlatması gerektiğini bölgesel kararları, Segment LED aydınlatmalı LED
• Ekran geliştirme: Yansıma önleyici kaplamalı ekran
• Renk işleme: 2250 trilyon renk 17bit RGB
Ambilight
• Ambilight Özellikleri: Ambilight Spectra 3, Dinlenme ışık modu
• Işık Kısma Fonksiyonu: Manuel ve Işık Sensörü ile
• Ambilight ışık sistemi: LED geniş renk
Ses
• Çıkış gücü (RMS): 2 x 15W
• Ses Geliştirme: Otomatik Ses Leveler, Dijital Sinyal İşleme, Dinamik Bas Geliştirme, Tiz ve Bas Kontrolü
• Ses Sistemi: BBE
Hoparlörler
• Dahili hoparlörler: 4
• Hoparlör tipleri: 2 entegre subwoofer, Konik tweeter 2x
Konaklama
• Çocuk Koruması: Çocuk Kilidi + Ebeveyn Kontrolü
• Bağlantı Geliştirme: Kolay bağlantı
• Kurulum Kolaylığı: Otomatik Program Adlandırma, Otomatik Kanal Kurulum (ACI), Otomatik Ayar Sistemi (ATS), Otomatik Hafızaya Alma, İnce Ayar, PLL Dijital Ayar, Tak
• Kullanım kolaylığı: Otomatik Ses Leveler (AVL), Önceden ayarlanmış Delta Ses, Grafik Kullanıcı Arayüzü, Ekran, Program Listesi, Ayarlar Yardımcısı Sihirbazı, Yandan Kontrol, Bağlantı asistanı, otomatik kurulum sihirbazı, Demo mod, Manuel Perde, dokunmatik tuşlar, en sevdiğim programların seçimi, simgeleri ile ana ekranı, mozaik kanal yapısı
• Elektronik Program Kılavuzu: Geçerli + Sonraki EPG, 8 günlük Elektronik Program Rehberi *
• Resim içinde Resim (PIP): Çift metin ekranı
• Uzaktan Kumanda: DVD, DVD-R, Sat, STB (Set Top Box), Evrensel, HTS (Ev Sinema Sistemi)
• Uzaktan kumanda tipi: RC4496
• Ekran Format Ayarları: 4:3, Otomatik Format, Film, 16:9 film, Altyazı ve ölçeklendirilmemiş (1080p noktadan Kaydırma, Süper Zum, Geniş Ekran, tarafından nokta genişletin 14:9 genişletin nokta)
• Teletekst: 1200 sayfa Hypertext
• Yükseltilebilir bellenim otomatik yükseltme sihirbazı yükseltme USB yoluyla yükseltilebilir firmware
• Multimedya: Dijital medya okuyucu (tarayıcı), USB durdurucu, DLNA medya tarayıcı, Net TV hizmetleri
• Akıllı mod: Oyun, Film, Kişisel, Güç tasarrufu, Standart, Canlı
Multimedya Uygulamaları
• Multimedya bağlantıları: Ethernet-UTP5, USB, Wi-Fi 802.11g (dahili)
• Çalma / Oynatma Formatları: MP3, WMA v2, v9.2 kadar, Slayt gösterisi dosyaları (. Alb), MPEG PAL Programı, WMV9/VC1 yayın JPEG Resimler, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, H.264/MPEG-4 AVC,
Tuner / Alma / Aktarma
• Anten Girişi: 75 ohm koaksiyel (IEC75)
• TV sistemi: DVB COFDM 2K/8K
• Video Oynatma: NTSC, SECAM, PAL
• DVB: DVB Bölgesel *, DVB-T MPEG4 *, DVB-C MPEG4 *, MHEG
• Tuner bantları: Hiper bant, S Kanalı, UHF, VHF
Bağlantı
• Ext 1 Skart: Sol / Sağ Ses, CVBS, RGB
• Ext 2 Skart: Sol / Sağ Ses, CVBS, RGB
• Ext 3: YPbPr, Sol / Sağ Ses girişi, VGA PC-girişi
• Ön / Yan bağlantılar: HDMI v1.3, S-video girişi, CVBS, Sol / Sağ Ses girişi, Kulaklık çıkışı, USB
• PC ağ bağlantısı: DLNA 1.0-fatura
• Diğer bağlantılar: Analog ses Sol / Sağ çıkış, S / PDIF çıkışı (), Ortak Arayüz koaksiyel
• HDMI 1: HDMI v1.3
• HDMI 2: HDMI v1.3
• HDMI 3: HDMI v1.3
• HDMI 4: HDMI v1.3
• EasyLink (HDMI-CEC): Tek dokunuşla oynatma, EasyLink, Pixel bağlantısı, uzaktan kumanda düğmesi, Sistem ses kontrolü, Sistem bekleme
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.8.7_1070]
Rating: 0 (from 2 votes)

Arama Terimleri:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder